Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Mayonnaise
-
250
g grapeseed oil, room temperature
of 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
of 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
Hard Boiled Eggs
- 6 eggs, large, cold from the fridge
- water, to fill to 1 litre mark
- cold water, to cool eggs
- ice cubes, 2 large trays
Filling
- 7 g Dijon mustard
- 7 g shallot, minced
-
3 - 5
drops Tabasco
of 1 pinch ground cayenne pepper - freshly ground black pepper, to taste
- salt, to season, to taste
- paprika, to garnish
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 994.5 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 157 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Creamed Spinach
30 min
Beer Cheese
15 min
Devilled Eggs
20 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Holiday Stuffing
1 godz.
Smoked Salmon Dip
10 min
Deviled Eggs
20 min
Steak au Poivre
20 min