Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Mayonnaise
-
250
g grapeseed oil, room temperature
of 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
of 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
Hard Boiled Eggs
- 6 eggs, large, cold from the fridge
- water, to fill to 1 litre mark
- cold water, to cool eggs
- ice cubes, 2 large trays
Filling
- 7 g Dijon mustard
- 7 g shallot, minced
-
3 - 5
drops Tabasco
of 1 pinch ground cayenne pepper - freshly ground black pepper, to taste
- salt, to season, to taste
- paprika, to garnish
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 994.5 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 157 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Olive Dip
10 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Basic White Long Grain Rice
35 Min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Sour Plum Sauce
Geen beoordelingen
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Bistro Mayonnaise
5 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Tuna Deviled Eggs
40min
Deviled Eggs
20 min