Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optioneel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Suet pastry with thyme
Geen beoordelingen
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Geen beoordelingen
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Homemade Chicken Stock
50min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 godz. 25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Soubise Sauce
30min