Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optioneel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Hollandaise Sauce
15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Steamed Frankfurter Sausages
20min