Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g grapeseed oil, room temperature
of 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
of 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 255 g
- Calorieën
- 9453.7 kJ / 2259.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 253.7 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1224.9 mg
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15 min
Tartare Sauce
10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Peeling Ginger (Metric)
5 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Mayonnaise
5 Min
Fresh pasta dough
1h
Aïoli
5 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Hummus
5 Min