Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
of 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
of 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1385 mg
Alternatieve recepten
Prawn Arrabbiata
30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Christmas Quesadillas
55 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Hot Crab Dip
35min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.