Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 1 tsp vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 4 Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - flaked almonds, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 Std. 40 Min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Pineapple Parcels
1h
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40min
Peach Pavlova
5h 30min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min