Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 1 tsp vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 4 Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - flaked almonds, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Strawberry and Raspberry Jam
20 dk
Seville Orange Marmalade
2sa 30 dk
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min
Cranberry Sauce
1sa
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1sa
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Tomato sauce
40 dk
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Strawberry Jam
55min
Pineapple Parcels
1sa
Chocolate Orange Steamed Pudding
3sa