Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 1 tsp vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 4 Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - flaked almonds, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Herb Butter Flatbreads
35 Min
Herb Bread
1h 10min
Cheesecake Ice Cream
6 Std. 20 Min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Apple Peel and Spice Mix
50min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20 min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Sloe Gin
2160 Std. 20 Min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 Std. 40 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1j 55 menit