Apparaten en accessoires
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
70 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1112 kJ /
266 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Welcome to the World of Sous-vide
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Baklava
3u. 45min
Kimchi
51u.
Pear Frangipane
1u. 30min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1u. 15min
Wildberry Jam
1u.
Masala Hake at 55°C
55min
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Profiteroles
2u. 15min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Amaretti
35min
Orange Caramel Choux Puffs
1u. 20min