Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • plums halved, pitted
    500 g
  • ground cinnamon
    1 Tbsp
  • ruby port
    50 g
  • sugar cubes
    12
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream for serving
    chantilly cream, for serving

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 70 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 1112 kJ / 266 kcal
Vetten 8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...