Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
of chantilly cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1112 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2u. 5min
Pear Frangipane
1h 30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Apple Crumble Cake
1h 10 min