Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
of chantilly cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1112 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Keine Bewertungen
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Irish Seafood Chowder
55 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min