Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 phút
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Duck foie gras
24 Std.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Green mojo
Geen beoordelingen
Artichokes Romana
50min
Steak tartare
30 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min