Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak Tartare
15 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Tuna Tapenade
5 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Salmon Tartare
10 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min