Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
of fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 625.4 mg
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Beef Goulash
2h 45min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min