Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
of fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 625.4 mg
Alternatieve recepten
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Walnut Brittle
1h 30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Ham and Mustard Toasts
3 godz.
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min