Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
of fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 625.4 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5sa
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1hod.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Pulled Pork Buns
6hod. 20min