Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g red wine, fruity (e.g. Beaujolais)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon sticks
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, quartered and cored
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1 Std.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 Std. 35 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Gooseberry Curd
1 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min