Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • basmati rice
    200 g
  • green asparagus woody ends removed
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon Sabayon Sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1685 kJ / 403 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...