Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 phút
Gazpacho
1h 15min
Pea Gazpacho
4h 15 min.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Potato and vegetable purée
45 phút
Onion soup
1h 10min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Cod with citrus butter
50 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 phút
Cream of Asparagus Soup
15 phút