Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus cream soup
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min