Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Miso carbonara udon
25 min
Sesame salmon and pea soup
1h
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Salmon and coleslaw filling for sandwiches
15 min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6h 30min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Cuban Sandwich
17 Std.