Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut bolognese
35min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Ground Bison Meat
35min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
French Fries (Paul)
1h 15min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min