Apparaten en accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
676.9 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating (TM5)
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Geen beoordelingen
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Italian Crusted Lamb
5u.
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3u.
Beef and Feta Koftas
1u. 20min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1u.
Asian Chicken Noodle Soup
1u. 35min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1u. 15min
Browned Pork Rice
1u.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Fish Stew
45min
Mexican Meatballs with Black Beans
1u. 5min