Apparaten en accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
676.9 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating (TM5)
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten-free Breakfast Quiche
2u. 30min
Crusted Pâté (Spain)
10u.
Spaghetti Bloody Brain
13u. 30min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Acai Nice Cream
10min
German Brunch
Geen beoordelingen
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2u.
Boeuf bourguignon
1u. 30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1u.