Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)

Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

Dough
  • plain flour plus extra for dusting
    220 g
  • olive oil
    15 g
  • water
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • caster sugar
    1 pinch
Topping
  • halved walnuts
    40 g
  • chicory
    100 g
  • pear halved lengthways
    150 g
  • crème fraîche
    100 g
  • coarse salt flakes or to taste
    2 pinches
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • Gorgonzola dolce crumbled
    100 g
  • rocket leaves for garnising

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 676.9 mg
Eiwitten 13.7 g
Calorieën 1936.3 kJ / 462.8 kcal
Vetten 23 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 51.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...