Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g whole milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 240 g ricotta cheese (see tip), at room temperature
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 829 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 490 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Loaf
3h 30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Pogača (bread)
3 Std.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Prune Jam
55min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min