Easter Cream Pastries
TM6 TM5 TM31

Easter Cream Pastries

4.5 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Choux Pastry

  • 250 g water
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 2 pinches fine sea salt
  • 3 tsp sugar
  • 200 g plain flour
  • 5 medium eggs

Topping

  • 200 g double cream
  • 200 g sour cream
  • 20 g sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 10 tinned apricot halves

Voeding
per 1 piece
Calorieën
1748.2 kJ / 417.8 kcal
Eiwitten
8.6 g
Koolhydraten
26.5 g
Vetten
31.1 g
Verzadigd vet
18.2 g
Vezels
1.2 g
Natrium
106.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten