Apparaten en accessoires
Easter Cream Pastries
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 pieces
Ingrediënten
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
106.3 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
26.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Herb Bread
1u. 10min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4u.
Blueberry Buns
3u. 25min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Italian Easter Bread
3u. 50min
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2u. 25min
Nougat Biscuits
2u. 30min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1u. 15min
Blueberry Breakfast Buns
3u. 30min
Khachapuri
1u. 30min