Easter Cream Pastries

Easter Cream Pastries

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 pieces

Ingrediënten

Choux Pastry
  • water
    250 g
  • unsalted butter diced
    130 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sugar
    3 tsp
  • plain flour
    200 g
  • medium eggs
    5
Topping
  • double cream
    200 g
  • sour cream
    200 g
  • sugar
    20 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • tinned apricot halves
    10

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 106.3 mg
Eiwitten 8.6 g
Calorieën 1748.2 kJ / 417.8 kcal
Vetten 31.1 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 18.2 g
Koolhydraten 26.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...