Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 250 g water
- 130 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 3 tsp sugar
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
Topping
- 200 g double cream
- 200 g sour cream
- 20 g sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 10 tinned apricot halves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1748.2 kJ / 417.8 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 106.3 mg
Alternatieve recepten
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Sweet Rice
1h
Custard Layers
2 Std. 20 Min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Bloody Almond Finger Biscuits
2 Std.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3sa 20 dk
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20 min
Pesto Star Bread
2h 50min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min