Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ice Cream
- 500 g whole milk
- 170 g caster sugar
- 8 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- 100 g double cream
- 350 g nectarines, ripe, stoned, diced (2 cm) then frozen for at least 6 hours
- 150 g raspberries, roughly chopped
Biscuits
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter, chilled, diced
- 75 g cocoa powder
- 125 g caster sugar
- 2 Tbsp golden syrup
- 80 g whole milk
- 1 tsp bicarbonate of soda
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.4 kJ / 379.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Banana Split
45 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Cocoa Steamed Buns
3 Std.
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Cranberry and Orange Cocktail
5 Min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Sicilian Iced Coffee
4 Std. 10 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2h 25min