Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g rapeseed oil
- 250 g tomato passata
- 120 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw cane sugar
- 70 g mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp chilli powder
- 2 tsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
Pork ribs
- 700 g pork spare rib, cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 400 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp salt
- rapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Salt Cod Gratin
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min