Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g rapeseed oil
- 250 g tomato passata
- 120 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw cane sugar
- 70 g mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp chilli powder
- 2 tsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
Pork ribs
- 700 g pork spare rib, cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 400 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp salt
- rapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3h
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min