Apparaten en accessoires
Sticky Gochujang Marinade
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
400 g
Ingrediënten
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
1451.5 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
502.7 kJ /
120.2 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Magical Marinades
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Thai Red Curry Paste
10min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2u.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2u. 25min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11u. 10min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Tikka Paste
1u.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4u. 50min
Shakshuka
50min
Cheesy Garlic Breadsticks
1u. 30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2u. 25min