Sticky Gochujang Marinade
TM6 TM5

Sticky Gochujang Marinade

5.0 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 pinches coarse sea salt
  • 40 g cider vinegar
  • 130 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g light soy sauce
  • 30 g honey
  • 3 garlic cloves
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)

Voeding
per 100 g
Calorieën
502.7 kJ / 120.2 kcal
Eiwitten
4.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Vetten
2.1 g
Verzadigd vet
0.4 g
Vezels
3.1 g
Natrium
1451.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten