Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1451.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Leftover Vegetable Stock
50min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 Std. 15 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Masala Hake at 55°C
55min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Tikka Paste
1h
Thai Sweet Chilli Sauce
15min