Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1451.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Siu Marinade
10min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min.
Tikka Paste
1h
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Tandoori Marinade
10min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min