Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1451.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peppermintini
20 Min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Leftover Poultry Pho
2 godz. 15 min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Char Siu Marinade
10 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4u. 25min
Mexican Spare Ribs
50 min
Tandoori Marinade
10 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Pomegranate Mojito
10 min