
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g coriander seeds
- 40 g cumin seeds
- 5 - 6 dried Kashmiri chillies, to taste
- 1 Tbsp black peppercorns
- 50 g fresh coriander, leaves and stalks
- 100 g garlic cloves
- 100 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g vegetable oil, plus extra for preserving
- 100 g water
- 100 g lemon juice
- 30 g fine sea salt
- 50 g dried onions
- 140 g tomato purée
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp garam masala
- Voeding
- per 1 total recipe
- Calorieën
- 12222 kJ / 2921 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 145.5 g
- Vetten
- 242.1 g