Apparaten en accessoires
Tikka Paste
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
800 g
Ingrediënten
-
coriander seeds40 g
-
cumin seeds40 g
-
Kashmiri dried chillies to taste5 - 6
-
black peppercorns1 Tbsp
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces50 g
-
garlic cloves100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)100 g
-
vegetable oil plus extra for preserving220 g
-
water100 g
-
lemon juice100 g
-
fine sea salt30 g
-
dried onions50 g
-
tomato purée140 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
12039.9 mg
Eiwitten
35.7 g
Calorieën
12236.1 kJ /
2924.5 kcal
Vetten
248.2 g
Vezels
59 g
Verzadigd vet
16.5 g
Koolhydraten
184.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland