Apparaten en accessoires
Dauphinoise Potatoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled, thinly sliced (2-3 mm)1200 g
-
double cream500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Gruyère cheese grated (optional)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1521 kJ /
363 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Potatoes
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Red Onion Gravy
25min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Cauliflower Cheese
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1u. 55min
Rhubarb Crumble
55min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1u. 15min
Cauliflower cheese
55min
Brioche Berry Pudding
1u.
Toad in the Hole
1u.
Yorkshire Pudding
1u.