
Compatibele versies
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g double cream
- 2 garlic cloves thinly sliced
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 30 g English mustard
- 100 g runny honey
- 30 g dark brown sugar
- 1000 - 1200 g unsmoked gammon joint, boneless lightly scored
- 500 g water
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh rosemary
- 50 g onions cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots cut in pieces (3 cm)
- 50 g celery cut in pieces (3 cm)
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 tsp cloves
- 1000 g potatoes peeled, thinly sliced in rounds (4 mm)
- 400 g fine green beans trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321.2 kcal / 5527.7 kJ
- Eiwitten
- 65.2 g
- Vetten
- 81.3 g
- Koolhydraten
- 90.9 g
- Vezels
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 42.7 g
- Natrium
- 3179.7 mg