Apparaten en accessoires
Welsh Rarebit with Branston Pickle
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 slices
Ingrediënten
-
bread cut thickly (1.5 cm), toasted6 slices
-
Cheddar cheese mature, diced (1.5 cm)350 g
-
plain flour1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
English mustard powder2 tsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
Branston Pickle or similar chunky pickle90 g
-
ale75 g
-
unsalted butter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
577.1 mg
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1661 kJ /
397 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Cauliflower Cheese
50 Min
Brandy Butter
10 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Raised Game Pie
24 Std.
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Brandy Sauce
10 Min
Toad in the Hole
1 Std.