Rhubarb Ice Cream

Rhubarb Ice Cream

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 36u. 25min
6 portions

Ingrediënten

  • whole milk
    200 g
  • egg yolks from large eggs
    6
  • vanilla pod seeds only
    1
    1 tsp vanilla bean paste
  • double cream
    400 g
  • caster sugar
    250 g
  • rhubarb cut in pieces (3 cm)
    700 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.3 g
Calorieën 2479 kJ / 593 kcal
Vetten 41.1 g
Koolhydraten 48.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...