Compatibele versies
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1353 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 117 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread Sauce
1h 25min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Summer Pudding
8h 30min
Rhubarb Crumble
55min
Custard
15min
Rhubarb Fool
1h 10min
Vanilla Custard
15min
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min