Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
TM6 TM5 TM31

Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb

4.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Ginger Crumb and Panna Cotta

  • 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
  • 250 g whipping cream
  • 250 g plain yoghurt
  • 60 g caster sugar
  • 4 gelatine leaves
  • water, for soaking
  • 1 vanilla pod
  • neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing

Rhubarb Compote

  • 1 orange, thin peelings of skin and juice
  • 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g caster sugar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1353 kJ / 323 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
19 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
2 g
Natrium
117 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten