
Compatibele versies
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 323 kcal / 1353 kJ
- Eiwitten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 117 mg