Compatibele versies
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1353 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 117 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Custard
15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Béchamel Sauce
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Rhubarb Crumble
55min