Compatibele versies
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1353 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 117 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1h 25min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10 min
Bread Sauce
1h 25min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min