Apparaten en accessoires
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
5 g
Calorieën
4155 kJ /
993 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
253 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beetroot and Mint Jelly
1u.
Marzipan
10min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Oatcakes
1u.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2u. 15min
Pears in Spiced Red Wine
3u. 20min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1u. 35min
Gooseberry Curd
1u.
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Rhubarb Crumble
55min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4u.
Curried Parsnip Soup
30min