Apparaten en accessoires
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
5 g
Calorieën
4155 kJ /
993 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
253 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Lavender Shortbread
1 Std.
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Plum and Apple Jam
40 Min
Blackcurrant Cordial
30 Min
Raspberry Jam
40 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Rhubarb and Strawberry Jam
30 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Blackberry Jam
20 Min