Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3598 kJ / 866 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15 min.
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min.
One-pot Moussaka
30 min.
Sautéed Pork with Cider
55min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Beef in Stout
1h 40 min.