Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3598 kJ / 866 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min