Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs and Sauce
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 500 g pork mince, broken in pieces
- 60 g single cream
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 70 g tomato purée
Parmesan Polenta
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for garnish
- 1000 g whole milk
- 100 g quick polenta
- 100 g salted butter, diced (2 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min