Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 55 g extra virgin olive oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 Tbsp
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch caster sugar
- 1600 g water
- 400 g polenta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.2 kJ / 580.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 135.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2981.7 mg
Alternatieve recepten
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Polenta
50min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Feta and Honey Cheesecakes
1 Std.
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min