Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 55 g extra virgin olive oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 Tbsp
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch caster sugar
- 1600 g water
- 400 g polenta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.2 kJ / 580.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 135.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2981.7 mg
Alternatieve recepten
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Pizza Dough
1 Std.
Mashed Potatoes
45 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Best Basic Houmous
5 min