Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
of 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Chicken Noodle Soup
25min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.