Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
of 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Mushroom Risotto
30min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Polenta
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Mushroom Parmentier
1h 10min