
Apparaten en accessoires
Lentil and Chorizo Stew
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
12 portions
Ingrediënten
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
sweet paprika4 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Voeding per 1 portion
Calorieën
353 kcal /
1480 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
853 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend
32 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland