Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 1 onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- ½ tsp smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g pumpkin, cut in cubes (2-3 cm)
- 150 g French green lentils, soaked overnight and drained
- 1 dried bay leaf
- 600 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g chorizo, sliced (1 cm)
Pancetta Croutons
- 4 slices bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lentil and Pancetta Stew
1h