Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 1 onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- ½ tsp smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g pumpkin, cut in cubes (2-3 cm)
- 150 g French green lentils, soaked overnight and drained
- 1 dried bay leaf
- 600 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g chorizo, sliced (1 cm)
Pancetta Croutons
- 4 slices bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Danish Split Pea Soup
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Tuscan Bean Soup
50min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min