Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 1 onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- ½ tsp smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g pumpkin, cut in cubes (2-3 cm)
- 150 g French green lentils, soaked overnight and drained
- 1 dried bay leaf
- 600 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g chorizo, sliced (1 cm)
Pancetta Croutons
- 4 slices bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Tuscan Bean Soup
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min