Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Creamy mushroom soup
20 min.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15 min.
Mustard-dill sauce
2h 15min
Salmon Soufflé
1h
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Baked spinach and eggs
40 min.
Pissaladière
1h 30 min.
Quick cheese soufflés
45 min.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min.
Cheese Blintz Soufflé
1h 10 min.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min.