Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 raw foie gras (500-600 g)
- 4 tbsp cognac
- 2 tsp salt
- 1 pinch mixed peppercorns
- 1 pinch mixed peppercorns, to taste
- 800 g water, plus extra to cool
- 300 - 400 g ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 347.6 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 35.2 g
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5 min
Taramasalata
15min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Gazpacho
1h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Amarena cherry ice cream
8 Std. 10 Min
Bloody Maria
2h 45 min
Queso fresco
2 godz.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sabayon
15min