Apparaten en accessoires
Duck foie gras
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
15 portions
Ingrediënten
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Vetten
35.2 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1u. 35min
Tiramisu
5u. 20min
Beer Cheese
15min
Traditional crème brûlée
25u.
Crema catalana
40min
Panna cotta
6u. 15min
Steak tartare
30min
Spitzbuben (Metric)
1u.
Steak tartare
10min
Strawberry Tiramisu
5u. 20min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1u. 10min
Floating islands
40min