Apparaten en accessoires
Duck foie gras
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
15 portions
Ingrediënten
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Vetten
35.2 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Basic Soup Purée
Geen beoordelingen
Floating Islands
40min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Geen beoordelingen
Almond Tuiles
1u. 30min
Veal in tuna sauce
13u.
Peppers stuffed with salted cod brandade
Geen beoordelingen
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Orange liqueur zabaglione
15min