Veal stew (Blanquette de veau)

Veal stew (Blanquette de veau)

3.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    700 g
  • fresh thyme
    1 sprig
  • dried bay leaf
    2
  • fresh flat-leaf parsley
    1 bunch
  • veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    300 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • fresh white button mushrooms cut in quarters
    300 g
  • butter
    20 g
  • flour
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 1293 kJ / 310 kcal
Vetten 16 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...