Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Ratatouille
40 Min
Strawberry Shortcake Waffle
Geen beoordelingen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Taramasalata
15min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Hollandaise sauce
15min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Trout with hollandaise sauce
50min
Spaetzle
35 Min