Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Geen beoordelingen
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sabayon
15min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Potato goulash
1h
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Salmon tartare
10min