Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Pas d’évaluation
Versatile smooth soup
45min
Hollandaise sauce
15min
Ratatouille
40min
Cod with citrus butter
50min
Onion soup
1h 10min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Roquefort Sauce
20min