Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Rolled Frittata
55 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35 min
Fattoush with grilled haloumi
Geen beoordelingen