Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams with Garlic Sauce
2h 40 min
Strawberry Shortcake Waffle
Geen beoordelingen
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Tzatziki
20 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Artichokes Romana
50min
Mango and cayenne juice
15min
Apple and pear detox juice
10 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Egg canapés
10 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min