Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 150 g spelt grains
- 200 g red peppers, diced (approx. 0.5 cm)
- 300 g chicken breasts, cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 40 g almonds
- 40 g shallots
- 4 - 5 sprigs fresh herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only
-
20
g wine vinegar
of 20 g balsamic vinegar - 20 g lemon juice, freshly squeezed (optioneel)
- 60 g rocket
-
20
g pine nuts
of 20 g nuts (e.g. walnuts, hazelnuts)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1224 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Salmon burgers
25min