Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (optioneel)
- 2 tbsp dried cranberries (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Guacamole
10min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Crunchy Granola
Brak ocen
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min