Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- 50 g red onions, halved
- 100 g cucumber, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 lemon, finely grated zest
- 400 g water
- 100 g red quinoa, washed and drained
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 30 g fresh baby spinach
- 70 g watercress
- 100 g goat's cheese, hard, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Fish Tacos
45 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Quinoa Salad
35 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Colourful Quinoa Salad
40min