Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- 50 g red onions, halved
- 100 g cucumber, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 lemon, finely grated zest
- 400 g water
- 100 g red quinoa, washed and drained
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 30 g fresh baby spinach
- 70 g watercress
- 100 g goat's cheese, hard, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Quinoa Salad
35min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Mexican Quinoa Salad
30 Min