Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- 50 g red onions, halved
- 100 g cucumber, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 lemon, finely grated zest
- 400 g water
- 100 g red quinoa, washed and drained
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 30 g fresh baby spinach
- 70 g watercress
- 100 g goat's cheese, hard, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Mediterranean Salad
25 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min