Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1sa 50 dk
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min