Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Root Vegetable Gratin
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min