Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Asparagus Risotto
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min