Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers, drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 150 g quinoa, rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1528 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Kale Meat(less) Balls
30min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Bean Burgers
1h 20min