Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers, drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 150 g quinoa, rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1528 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Chickpea Pancakes
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min