Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g quinoa
- 425 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 3 pinch ground black pepper
-
250
g fresh edamame beans
of frozen edamame beans, defrosted - 200 g kale, thick stems removed, chopped
- 200 g tenderstem broccoli, halved lengthways
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 1 fennel bulb, finely sliced (approx. 150 g)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces, large stalks discarded
- 5 g fresh mint leaves
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g cider vinegar
- 15 g lemon juice
- 10 g maple syrup
- 1 tsp sumac
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 924 mg
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Colourful Quinoa Salad
40min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Detox Salad
10min