Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min