Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min