Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g frozen edamame beans, defrosted, plus extra for garnishing
of fresh edamame beans, plus extra for garnishing - 150 g fresh baby spinach
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 80 g water (see tip) (optioneel)
- 30 g lemon juice
- 5 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 336 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1j 30 mnt
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min