Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g frozen edamame beans, defrosted, plus extra for garnishing
of fresh edamame beans, plus extra for garnishing - 150 g fresh baby spinach
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 80 g water (see tip)
- 30 g lemon juice
- 5 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 336 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Roasted Chickpeas
1h
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Asian Chopped Salad
20 min