Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
TM6 TM5

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 100 g hazelnuts
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 80 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1000 g water
  • 150 g quinoa
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
807 kJ / 194 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
12 g
Verzadigd vet
1.1 g
Vezels
4 g
Natrium
80 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten