Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Fennel Risotto
35 min
Portuguese Leeks
45min
Vegan Spanish Omelette
40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min