Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    25 g
  • boiling water for soaking
  • hazelnuts
    100 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    80 g
  • olive oil
    20 g
  • chestnut mushrooms quartered
    300 g
  • fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • water
    1000 g
  • quinoa
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 80 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 807 kJ / 194 kcal
Vetten 12 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...