Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9u. 10min
Tempeh Bolognaise
30min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15 min