Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Gravy
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Green Goodness Soup
10 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min