Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 240 g artichoke hearts, in oil, drained
- 130 g firm tofu, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp sugar
- ½ tsp dried mixed herbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 279 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Baba Ganoush
1h
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min