Socca with Tuna, Olives and Capers
TM6 TM5

Socca with Tuna, Olives and Capers

4.9 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g chickpea flour
  • 250 g water
  • 50 g olive oil, plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 red onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • 1 tomato, sliced
  • 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
  • 1 Tbsp pitted black olives
  • 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 1 pinch dried oregano
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
  • 1 pinch chilli flakes (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4753 kJ / 1140 kcal
Eiwitten
55 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
66 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten