Socca with Tuna, Olives and Capers

Socca with Tuna, Olives and Capers

4.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
1 portion

Ingrediënten

  • chickpea flour
    120 g
  • water
    250 g
  • olive oil plus extra for frying
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • red onion quartered
    1
  • garlic clove
    1
  • tomato sliced
    1
  • tinned tuna in oil drained and flaked
    100 g
  • pitted black olives
    1 Tbsp
  • pickled capers drained and rinsed
    1 Tbsp
  • dried oregano
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh basil leaves shredded, for garnish
    2
  • chilli flakes (optioneel)
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 55 g
Calorieën 4753 kJ / 1140 kcal
Vetten 66 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...