Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g chickpea flour
- 250 g water
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- ½ tsp fine sea salt
- 1 red onion, quartered
- 1 garlic clove
- 1 tomato, sliced
- 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
- 1 Tbsp pitted black olives
- 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 1 pinch dried oregano
- 1 pinch ground black pepper
- 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
- 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min