Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g chickpea flour
- 250 g water
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- ½ tsp fine sea salt
- 1 red onion, quartered
- 1 garlic clove
- 1 tomato, sliced
- 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
- 1 Tbsp pitted black olives
- 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 1 pinch dried oregano
- 1 pinch ground black pepper
- 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
- 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min