Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optioneel)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.