Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optioneel)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min