Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optioneel)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optioneel)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Onion Soup
1h
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Sicilian Salad
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min