Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optioneel)
- 2 Tbsp runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Chickpea and Ham Balls
35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min