Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optioneel)
- 2 Tbsp runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry Bavarois
6h
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Focaccia
3h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.