Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, cold, diced (1 cm)
- 50 g water, ice cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 4 tomatoes, medium, cut in approx. 24 slices.
- fine sea salt, for sprinkling
- 375 g mozzarella cheese, cut in pieces
-
140
g Spanish onions, quartered
of 140 g brown onions, quartered - 3 slices bacon, cut in pieces (1 cm)
- ground black pepper, to taste
- garlic powder, to taste
- 2 Tbsp fresh basil leaves, chopped
- 230 g mayonnaise (not low fat - see tip)
- 5 g fresh parsley leaves, chopped
- ½ tsp Tabasco® sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2775 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1hod. 40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Roasted Tomato Tart
2h
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Garlic Cheddar Biscuits
30 Min