Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, cold, diced (1 cm)
- 50 g water, ice cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 4 tomatoes, medium, cut in approx. 24 slices.
- fine sea salt, for sprinkling
- 375 g mozzarella cheese, cut in pieces
-
140
g Spanish onions, quartered
of 140 g brown onions, quartered - 3 slices bacon, cut in pieces (1 cm)
- ground black pepper, to taste
- garlic powder, to taste
- 2 Tbsp fresh basil leaves, chopped
- 230 g mayonnaise (not low fat - see tip)
- 5 g fresh parsley leaves, chopped
- ½ tsp Tabasco® sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2775 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Base Pizza
1h 5 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1hod. 45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1j 55 mnt
Mushroom pie
1h 30 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Tarte Bourguignonne
1h 30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1hod. 45min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min