
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 85 g butter cold, diced, plus extra for greasing
- 250 g plain flour plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g water ice cold
Filling
-
100
g Gruyère cheese cut in pieces
of 100 g Cheddar cheese cut in pieces - 300 g onions quartered
- 30 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g beef mince
- ¼ tsp ground black pepper
White Sauce
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter diced
- 400 g milk
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559 kcal / 2339 kJ
- Eiwitten
- 22.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 44.8 g