Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour
- 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 large egg
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g bacon lardons
- 280 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 2 Tbsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 445.4 mg
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Chocolate Carrot Muffins
40min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Vegetable Tart
1h 15 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min