Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour
- 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 large egg
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g bacon lardons
- 280 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 2 Tbsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 445.4 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45min
Potato Base Pizza
1h 5min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min