Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour
- 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 large egg
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g bacon lardons
- 280 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 2 Tbsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 445.4 mg
Alternatieve recepten
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35 min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Mushroom pie
1h 40min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min