
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread torn in pieces (approx. 100 g)
of 100 g gluten-free bread torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter cut in pieces
of 40 g olive oil cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 245 kcal / 1027 kJ
- Eiwitten
- 12.7 g
- Vetten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g