Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread, torn in pieces (approx. 100 g)
of 100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley, (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter, cut in pieces
of 40 g olive oil, cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water, for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1027 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Cauliflower cheese
55min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Béchamel Sauce
15 Min
Ratatouille
40min
Cauliflower Cheese
50min
Courgettes with Corn
25 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min