Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread, torn in pieces (approx. 100 g)
of 100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley, (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter, cut in pieces
of 40 g olive oil, cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water, for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1027 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto for One
35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Cauliflower Cheese
50min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1sa 15 dk
Cauliflower cheese
55 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 dk